lördag 26 maj 2012

Golfklubbor och Highline Park med mera

Idag bestämde vi oss för att åka och titta på High Line Park. Sommaren 2009 öppnades denna park (på västra Manhattan) som är anlagd på gammal nedlagd järnväg ovan marknivån. Parken är ungefär 2,5 km lång. Häftig idé tycker vi.

På vägen till parken råkade vi hitta Chelsea Golfclub som är belägen på en av pirerna i Meatpackning District. Dan hade läst om det och vi gick dit för att kolla läget. De råkade också ha rea på golfklubborna Dan har spanat på under ett par år, så efter att ha slagit lite på rangen så bestämde han sig och slog till. Ungefär halva priset mot va de hade kostat hemma.

På eftermiddagen tog vi oss till Brooklyn Bridge och då tittade även solen fram som annars lyst med sin frånvaro större delen av veckan.

På kvällen hade vi bestämt oss för att gå ut och fira vår förlovning lite för oss själva. Hittade med hjälp av guidesidorna på nätet en restaurang i närheten som visade sig vara en riktig pärla, så den kan vi verkligen rekommendera vidare (http://www.sosaborella.com/). En blandning av argentinsk och italiensk mat. Mycket trevlig personal också. Vi hade nog inte ens lagt märke till restaurangen om vi inte letat efter den.

Idag är sista heldagen här i New York och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Allt har gått i ett denna vecka så kanske blir det en slappardag, vi får se. Man vet aldrig vad som händer.

Ha en fin dag där hemma, vi ska njuta av denna sista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar