torsdag 24 maj 2012

Glada och lyckliga

Det var ett par glada och rent ut sagt lyriska killar som mötte upp oss på den irländska puben bredvid hotellet igårkväll. Visserligen blev det förlust för New York Rangers, men stämningen var magisk och ölen var många, så det blev en kväll att minnas ändå.

Idag har vi alla mått lite sisådär. Men med hjälp av lite fet mat och någon frappuccino så kom vi ganska snabbt i form igen. Vi tog tunnelbanan och strosade runt mellan Soho, Little Italy och Chinatown. I Little Italy intogs lunchen på en liten restaurang som tydligen varit med i en del maffiafilmer, bland annat Donnie Brasco. På eftermiddagen har vi inte gjort så mycket mer än att strosa, dricka  kaffe och kolla i några butiker.

Nu på kvällen valde Ida och Mattias restaurang och vi hamnade en bra bit bort på en kubansk restaurang. Det var riktigt gott faktiskt och lite annorlunda. Nu ska vi sova, är fortfarande slitna. Ögonen faller ihop hela tiden. Sov gott!

 Middag på Planet Hollywood. Här, precis som på många andra ställen, får man groteskt stora portioner. Helt ofattbart att många människor kan äta så där mycket. 
 Ja, och när grabbarna går på hockey så ägnar vi oss åt ytterligare lite shopping. 
 Times Square by night. 
 Vi antar att elen måste vara billig här........
 Efter matchen. Fulla och GLADA :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar