söndag 10 mars 2013

Koh Lipe

Som vanligt här i Thailand får man aldrig det man betalar för och inget blir som man tror. Vi skulle åka taxi till Krabi och därifrån åka färga ner till Koh Lipe. När vi kommer till Krabi blir vi efter lite väntan satta i en minibuss och efter att ha åkt i två timmar försökte vi fråga chauffören vart vi var på väg, men det var bara thai som gällde och det enda vi förstod var att vi i alla fall skulle byta till en båt mot Lipe någon gång. Tillslut kom vi fram till en hamn där vi bytte till en färja och åkte i ytterligare två timmar innan vi var framme. Sista biten in till stranden fick vi ta long tail-båt. Vi höll trots allt tiden ganska bra.

När vi kom fram till stranden blev det ett kärt återseende av våra familjemedlemmar som är ute och reser; Adde, Magnus och Emelie som kom flytande på en luftmadrass med varsin Chang i handen.

Nu blir det inga större äventyr framöver. Vi ska fortsätta med det vi redan påbörjat; slappa, sola, snorkla, äta gott, umgås, ha skoj ihop, njuta av varandra och denna mysiga lilla ö. Världens tur har vi som har familjen här som har hjälpt oss att ordna boende till ett sjukt bra pris (700 kr/vecka) och som dessutom guidar oss och lär oss allt som är värt att veta om ön. Vi känner oss hemma och vill helst stanna längre. Tack, Magnus, Emelie och Adde - Chan rak khun!! Hoppas er dröm går i uppfyllelse, då är vi stammisar/anställda ;-)

Lite bilder då......














1 kommentar:

  1. Fina Nemo fiskar :)

    Härligt att höra att ni har det så mysigt på semestern :)

    SvaraRadera